Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 23, 2012

Twilight Saga - Breaking Dawn Part 2

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

jeritan histeria...

Td during lunch hour, aku g tgk cite neh... sorang2 ok... gigih neh p tgk sengsorang.. mmg best... bg aku mmg best... tp pada permulaan cite ni, mcm besa... byk nye scene romen2... hahhahahahha.... buleh bikin gue malu tau... (tetiba kan... ) tp lepas tu mmg keterujaan tu bertambah... bertambah dan bertambah... xmo cite byk2 kat sini... sape nak tau betapa bestnye cite ni, p tgk sendiri ye... hehehhehe... bagi aku la.. dlm semua filem Twilight ni, Breaking Dawn Part 2 ni la paling best... TERBAEK skali... 






Renesmee (anak Bella ngan Edward) adalah super comel... cuteee je...




 Apa Kata Hati?~ terserlah sifat keibuan si Bella... hehehheh... Edward pun sgt la hensemnyaaa.... cool mcm besa....  nak p tgk lg skali... or maybe 2 kali... perhaps 3 kali... hehhehehhe... 

Thursday, November 22, 2012

Novel Fav...

lama x update kan?? byk kali sbnrnya nak update, tp bila klik 'new post' je, pastu blur... sbb rasa mcm byk sgt yg nak share.. tp x tershare... hehehhe

kali ni nak share psl minat membaca novel yang aku miliki... koleksi novel2 aku rasanya kalau bukak booth tu ada la kot penuh satu meja novel2 yg aku ada.. tu blom lg yg memember pinjam tp buat harta sendiri lg... huhuhuhu... 

tp now, aku dah terjatuh cinta ngan novel2 fixi.... novel fixi pertama yg aku beli ialah PECAH... 



Aku beli masa student2 kat opis aku ni buat jualan jumble sale... aku takut nak beli byk sbb aku x pernah baca lg novel fixi nih.. jadinya aku beli satu dulu... n know what? aku rasa rugiiiiiiiiiiiiii giler sbb aku x beli dua tiga buah... haiyoooo... harga dia ok je..x le mahal sgt.. x le murah sgt.. berpatutan.. apa yg best, cara olahan cerita tu lain drpd novel2 biasa ni... novel2 biasa ni boleh buat si pembaca terawang2an dan terpengaruh dgn cite yg lebih kepada imaginasi penulis.. tapi novel fixi ni kurang skett bunga2 cinta tp lebih kepada penceritaan yg simple dan 'dekat' di hati... bagi aku la... novel fixi mmg terbaek la setakat ni...  2 hari sudah aku ke Popular nak cari novel fixi... memula tu dh rasa kecewa sbb x nampak pun kelibat novel fixi kat situ... tunduk2 sket kat rak paling bawah, tetiba ternampak beberapa buah buku fixi... yeayyyy... jadinya aku sambar lg 2 buah buku fixi... on the way ke kaunter bayaran, ternampak novel Suamiku Vampire.. terus amik satu... so now, aku tgh layan LICIK... so far, mmg best.... x sabar nak sambung ngan BISIK dan last skali Suamiku Vampire... yehuuuu.... 


antara koleksi novel fixi yg ada... 


 Apa Kata Hati?~ esok nak layan Twilight - fav movie aku... layan sengsorang pun jadik.. during lunch hour.. yehuuuu....