Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 13, 2011

Indahnye rasa ini...

mcm lama je x update kan? bz skett laa... byk keje lately nih... byk benda kene update... tp dlm kesibukan keje pun, nak mencelah jugak buat satu entry utk korang... eh, ade ke yg tertunggu2 entry dr blog ni?? hmmm.. x kesah lerr... yg penting, ini blog aku, ape yg aku rasa nak diluahkan dan nak disharekan, aku tulis je.. yg rasa nak baca, baca le... yg rasa nyampah, xyah baca.. boleh gituuu??? hehehhehe... peace no war.. 

Kali ni nak cite psl 'rasa'.... aku pasti ramai yg dh merasai 'rasa' ini.. pada suatu ketika dulu, aku hanya dpt merasai 'rasa' ini melalui kengkawan aku je... dan sungguh sungguh dan sangat sangat aku x menyangka yang pada saat aku hampir2 tidak lagi menaruh harapan utk merasai 'rasa' itu sendiri, alhamdulillah, aku dpt jugak merasainyer... 

ape 'rasa' itu?  'rasa' itu ialah gerakan manja baby dlm perut ni... Ya Allah... x dpt nak diluahkan mcm mana seronok nya dan nikmatnya dpt merasai sendiri 'rasa' itu... waktu bekerja, tgh bz2 wat keje tetiba baby melompat... heheheh.. tekejut aiii.... pastu sambil wat keje jugak dok senyum sorang2... tp paling best masa berehat waktu malam... sambil berbaring, kalau baby x melompat, aku usap2 perut sambil ckp2 ngan dier, dan tetiba dier melompat... hehehehehheheh... soooo sweettt.... lg satu, bila syg aku blk keje je, dia akan slalu dtg usap perut dan ckp ngan baby, dan sekejap tu, baby kat dlm tu akan melompat... agaknye dh kenal suara abah dier kott... moment ni akan aku ingat sampai bila2.. insyaallah... 

Bagi yg belum merasai 'rasa' ini, jgn putus harapan... teruskan berdoa dan berusaha.. sentiasa bersikap positive.. insyaallah, u ollss pun akan dpt merasai jugak 'rasa' ini suatu hari nnti... Insyaallah... 






 Apa Kata Hati?~ tgh wat entry ni pun baby dok melompat... huhuhuhu... luv u...

Thursday, December 1, 2011

::entry-xtau-tajuk::

entry kali ni pun entry x bergambar ye... 
bkn ape, maleh sbnrnye nak boh gambar... 


kesah yg akan dipaparkan kali ni ialah berkenaan salah satu tabiat dan perilaku maknusia yang menghairankan aku... dan mungkin jugak org2 lain... 

Ianya berkisah tentang ada sesetengah maknusia nih, dia suka bercakap 'mcm best'.. lg best dr myvi lg best ooooo.... lg best oo ooo... nape aku ckp gitu, sbbnye, dah tau dlm dunia blogging ni ada byk blog2 yg memaparkan kisah2 artis, ada yg gosip semata2, ada yg kenyataan tp digosipkan... ada yg berunsur fitnah, ada yg berunsur provokasi... then, terpulang pada kita la yg membaca artikel tu nak take serious atau sekadar hiburan di waktu senggang sahaja... 

tapiiiii.... org2 yg konon best ni, dok kasik komen yg konon2 best pulak... dok salahkan penulis tu buat fitnah la... mkn duit haram la.. itu la... ini laa... x ke menghairankan tu?? kalau dh tau blog tu berunsur negatif mcm tu, bakpe mengunjungi laman blog tu dan seterusnya membaca entry2 yg konon nye negatif tu?? dah tu, kalau dilihat, bleh kata every entry dia dok komen... ape ke heynye org2 cam gini??  ckp x serupa bikin... konon nak tunjuk best jaa - 'hg pun dok layan cite2 mcm tu dh bersamaan dgn bersubahat dh tu.. pastu dok buat best..'




 Apa Kata Hati?~ think think la sendiri.....